Жива вода. Жива їжа

/ неділя, 22 Лютий 2015 / Опубліковано в Статті
water
Марцинишин Ю. Д.
Кандидат психологічних наук,
Керівник Науково-дослідного центру «Духовно-екологічне забезпечення
охорони здоров’я та життєдіяльності людини» кафедра ЮНЕСКО №843, 
основоположник і керівник НДІ ноосферної валеології
діючий член Ноосферної академії науки і освіти, Оксфордського академічного товариства (OAU),
лауреат міжнародної премії у сфері наукових досліджень «The name of sciense» («Ім’я в науці») м. Оксфорд, Англія,
зачислений в міжнародний реєстр видатних вчених світу

Їжа повинна бути ліками, а ліки – їжею

Гіпократ

Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке. Ти просто необхідна для життя, ти і є саме життя.

Антуан де Сент-Екзюпері

ЖИВА ВОДА. ЖИВА ЇЖА. КОНЦЕНТРАТ КЛАСТЕРНОЇ ВОДИ «МАРЦИНИЩИН®»

 1. Жива вода – джерело життя на планеті

В біології носієм інформації є «жива» вода. Вона є одночасно і кислотою і лугом. Це дозволяє «живій» воді грати роль носія інформації біологічної речовини, бути інформаційним тунелем між двома хімічними середовищами.

Вся матерія є одночасно і хвилею, і часткою. Вся матерія є системою, і складається з трьох складових: маси, енергії та інформації.

 

 

Основні життєві середовища (кров, лімфа, слина, міжклітинна рідина та інше) мають слабо лужну реакцію. При зниженні лужності цих середовищ, змінюються біохімічні процеси, організм окислюється. Це веде до розвитку хвороб.

Одним з найбільш значущих чинників регулювання параметрів окисно-відновних реакцій, що протікають в будь рідкому середовищі, є окисно-відновний потенціал (ОВП цього середовища). ОВП внутрішнього середовища організму людини (-100….-200 мВ), якщо він змінюється в бік нуля, виникають хвороби.

Будь-який живий організм на Землі, будь-яка рослина, в процесі своєї життєдіяльності прагне структурувати воду, яка потрапляє ззовні. При цьому витрачається багато енергії, але тільки так створюється єдине біоенергоінформаційне середовище живого організму.

В результаті цих витрат енергії біологічні структури організму піддаються постійному енергетичному послабленню. Організм зношується, старіє, притуплюються функції життєво важливих органів. Цей процес може бути уповільнений, якщо в організм надходить ЖИВА ВОДА, тобто структурована, наближена до внутрішнього середовища організму. Це дозволяє зберегти внутрішню енергію організму. Однак води з такими властивостями в природі залишається все менше. На щастя, створений натуральний продукт Концентрат кластерної води «МАРЦИНИЩИН®», дозволяє відновити первинну живу силу води і наблизити її до внутрішнього середовища організму. Тепер Ви можете мати у себе вдома, на роботі, в подорожі, де б Ви не були ЖИВУ ВОДУ незайманої природи і насолоджуватися нею кожен день.

Додаючи до води концентрати кластерної води в співвідношенні 1:1000, Ви відновлюєте первинну живу силу води. Ви запитаєте, яка вона на смак? Спробуйте самі!  Різниця відчутна! Вживаючи таку структуровану воду, відновлюються захисні властивості Вашого організму, адже ця вода жива і є джерелом молодості і довголіття.

Концентрат кластерної води «МАРЦИНИЩИН®» усуває негативну пам’ять у воді, змінює її якості. Можна довго розповідати про цілющі властивості структурованої води, але досить лише один раз спробувати, щоб зрозуміти, якою була вода в джерелах мільйони років тому.

У води унікальні структурно-інформаційна властивість – здатність утворювати кластери. Це властивість легко змінюється при будь-якому зовнішньому впливі, а це і робить її загадковою рідиною. Після проведення багатьох дослідів вчені прийшли до приголомшливого висновку: вода – це особливе середовище, яка запам’ятовує всі речовини, збережені в ній у вигляді електромагнітних коливань. Кластери – це інформаційні клітинки, а порядок, в якому вони розташовуються і є пам’ять. Така властивість дозволяє вбирати в себе, зберігати і обмінюватися інформацією з навколишнім середовищем.

Все в природі прагне до стабільності. На думку керівника проблемної лабораторії науково-експериментального центру МОЗ РФ Станіслава Зеніна, – вода складається не з окремих молекул, а з великих з’єднань, що становлять до 900 молекул, так званих кластерів.

Вся рідина в організмі структурована. Тільки в такому стані вона здатна проводити енергетичні імпульси. Отже, ЖИВА ВОДА – це така речовина, яка за рахунок структури може приймати та передавати інформацію, перебуваючи в певному інформаційному фазовому стані. Все, що існує – має вібрацію.

Крім фізико-хімічних властивостей важливим є показник чистоти води. Це пов’язано з тим, що будь-які розчинені у воді домішки змінюють властивості самої води. Чистота води – це наявність у ній різних домішок, бактерій, солей важких металів, хлору, мінералів і т. д.

Для людини важливим показником повинно служити те, що вода не містить хлору і його металів, нітратів, пестицидів, ксенобіотиків, бактерій, вірусів, грибків, паразитів, найпростіших, шкідливих органічних речовин.

Життя зародилося у воді. В організмі матері плід розвивається у водному середовищі. Протягом усього життя вода необхідна кожній нашій клітині. Процес старіння – це процес втрати організмом рідини. Сама по собі вода не має живильної цінності, але є неодмінною складовою частиною всього живого, а також універсальним розчинником величезної кількості хімічних речовин, тобто вода є тим середовищем, в якій протікають всі процеси життєдіяльності.

Вода – універсальний розчинник. Вона регулює всі функції організму, включаючи активність всіх розчинених речовин. Всі процеси залежать від раціонального руху води.

Наше тіло складається на 75-80% з води, мозок на 90%, кров-на 95%. Навіть невелике зневоднення на 5-10% веде до тяжких наслідків. Достатня кількість води – єдиний спосіб забезпечити доступ до найбільш важливих органів елементів, які переносяться водою (гормонів, хімічних і поживних речовин). Як тільки вода досягає зневоднених клітин організму, вона відразу ж відновлює життєво важливі фізичні і хімічні процеси:

  • Регулювання температури тіла
  • постачання поживних речовин і кисню до всіх клітин
  • Захист і буферизація життєво важливих органів
  • Допомога при перетворенні їжі в енергію
  • Виведення відходів процесів життєдіяльності

і багато іншого.

2. У води є пам’ять

Процеси обміну речовин складаються з реакцій, які відбуваються з використанням енергії, так і з її виділенням. Майже всі фізико-хімічні властивості води – це виняток у природі, і лише завдяки цим аномаліям води можливе життя на нашій планеті, принаймні, в тій формі, в якій вона існує.

Найважливішою здатністю води є збереження в часі її структурних змін, тобто «пам’ять води». Одним з перших зіштовхнувся з «пам’яттю води» батько гомеопатії Самуїл Ганнеман. Розбавляючи максимально лікарський настій, він писав: «… Я прибираю речовину, залишаючи її силу».

В кінці ХІХ століття Карл Негелі приготував розчин сулеми (хлорид ртуті) для знезараження. Потім Негелі розчинив до такої міри, що ймовірність зустрічі бактерій з молекулами сулеми була мізерно малою. Але розчин продовжував вбивати бактерії не гірше, ніж сама сулема.

Вода запам’ятала, що в ній була розчинена сулема і дезінфікуючі властивості розчину були аналогічні дії концентрату. Вода пам’ятає все, що було.

Вражаючий експеримент, що підтверджує це, провели швейцарські вчені. На одному березі Женевського озера вони розчинили у воді кілька молекул солі. На іншому березі зафіксували … ні, не сіль, а пам’ять про неї. На саму сіль чутливості приладів не вистачило б. Але вода озера зберегла пам’ять у повному обсязі.

 

3. Вода – це сполучна ланка між духом і матерією

 Дослідження знаменитого японського вченого Масару Емото показують, що вода здатна вбирати в себе, зберігати і передавати людські думки й емоції. Доктор Емото розшифровує інформацію, закладену в кристалах замороженої води, – і отримує приголомшливі результати! Форма кристалів льоду, що утворюються при замерзанні води, не тільки залежить від її чистоти, але і змінюється в залежності від того, яку над цією водою виконують музику, які їй показують зображення і вимовляють слова, і навіть від того, що думають люди про неї або не звертають на неї уваги.

З дитинства ми, розглядаючи сніжинки, помічали, що кожна з них має свій особливий малюнок, не схожий з іншими. Генрі Коанда – англійський дослідник – вивчав кристали води в сніжинках, неоднаково взаємодіючих з навколишнім середовищем. Це дало можливість підібратися до розгадки феномена «святої води». Вода змінює свої властивості під впливом такого зовнішнього чинника, як молитва, особливо, якщо це сильно енергетично заряджена молитва, вимовлена вголос або про себе щиро віруючою людиною. В Алтайському політехнічному інституті професор Павло Госьков проводив фізичні і біологічні аналізи «святої води». Після чого вона додавалася в звичайну водопровідну воду в «розведеному» співвідношенні – 10 мілілітрів «святої» на 60 літрів! «з-під крана». Через якийсь час звичайна вода за своєю структурою і біологічними властивостями перетворювалася в «святу». Змінювалася електропровідність, крім того, вона набувала нової біологічної активні та антимікробних властивостей, аналогічних до дії іонів срібла.

Вода є сполучною ланкою між духовним і матеріальним світом. Це довів президент токійського університету загальних проблем Масару Емото. Він заморозив краплі води і вивчив їх під потужним мікроскопом. Виявилося, що молекулярна структура Н20 пов’язана з енергетичними вібраціями людини: думками, словами і музикою. Доктор Емото вважає, що, оскільки вода здатна реагувати на дуже широкий спектр електромагнітних коливань (або хадо, як він їх називає), вона відображає фундаментальні властивості всесвіту в цілому. Як люди, так і вся наша Земля на 70 відсотків складається з води. Тому, переконаний Масару Емото, ми можемо

зцілити самих себе і планету, свідомо культивуючи найважливіші позитивні «вібрації» любові і вдячності.

 

4. Чому людина хворіє і навіщо потрібно структурувати продукти і воду

 Ми є те, що ми п’ємо і їмо. За останні десятиліття вода і їжа стали патогенними для людини. Від десятків до сотень разів зменшилася кількість корисних речовин в продуктах харчування, не кажучи вже про генно-модифіковані продукти. Ще Гіппократ зазначав: «Їжа повинна бути ліками, а ліки-їжею».

З допомогою концентрату Кластерної Води в побутових, домашніх, похідних умовах ми можемо структурувати всі продукти харчування, в т. ч. воду, усуваючи патогенні, мутаційні, хімічні та інші деструктивні наповнення в продуктах харчування. Додаючи у продукти (в т. ч. напої усіх видів) концентрат кластерної води в співвідношенні 1:1000, ми забезпечуємо собі якісну і щасливе життя.

Під впливом тяжкої екологічної ситуації на планеті продукти харчування, фрукти і овочі катастрофічно (в десятки разів) втрачають свою вітамінну, енергетичну і корисну цінність. Яскравий приклад цьому результати досліджень, викладені в таблиці.

Люди повинні вживати в їжу багато вітамінів. Вітамінні комплекси, синтезовані хімічним шляхом, організмом не засвоюються, а просто виводяться. Щоб отримати необхідну щоденну кількість біологічно активних речовин, ми повинні з’їдати 50 кг різноманітної їжі в день. Це просто нереально!

Необхідну кількість різних вітамінів і мікроелементів у продуктах:

  • вітаміну С: 15 апельсинів, 2 помідора
  • вітаміну Е: 10 чашок оливкової олії
  • β-каротину: 5 морквин
  • селену: 15 смажених яєць або 160 бананів.

І це тільки самі основні антиоксиданти, вітаміни, мінерали.

Геніальна технологія ванн «МАРЦИНИЩИН®» дає можливість наповнити наш організм біологічно-активними речовинами та акумулювати їх у вигляді збереженої життєвої енергії. Одна триступенева ванна «МАРЦИНИЩИН®» Золотої колекції ефективніше за 50 кг. різноманітної їжі в 3 рази, чотириступенева ванна «МАРЦИНИЩИН®» – у 13 разів, шестиступенева ванна «МАРЦИНИЩИН®»  – у 21 раз.

 

5. Концентрат кластерної води «МАРЦИНИЩИН®» – біонормалізатор процесів метаболізму

 

Концентрат кластерної води «МАРЦИНИЩИН®» – це отриманий за унікальною технологією композит біологічно активних вод. Концентрат кластерної води в співвідношенні 1:1000 володіє надзвичайними властивостями, які дозволяють видаляти з води і продуктів харчування шкідливу для людини інформацію і зменшувати хімічні сполуки (токсини, нітрати та інші) або перетворювати їх у непатогенні (неактивну форму), поліпшувати органолептичні (смакові) властивості, повертати продукту його енергетичну первородну цінність, робити ЇЖУ ЖИВОЮ, яка б лікувала і подовжувала життя людини. Як писав Гіппократ: “Їжа повинна бути ліками, а ліки – їжею”.

У продукті проходять алхімічні процеси, змінюється його хімічний, інформаційний склад, а також вектор якості продукту. З фази патогенного впливу на людину він переходить у фазу сприятливо-оздоровчого дії. Проходять зміни внутрішньої складової продукту, а також спостерігаються незначні зміни його хімічного складу.

Організм людини є невід’ємною частиною космосу і є відкритою біосистемою, яка активно взаємодіє з навколишнім середовищем. Всі без винятку патологічні стани організму людини, тварин, рослин є наслідком порушення метаболізму (обміну речовин та енергій) між навколишнім середовищем і клітиною. Відомий фізіолог П. К. Анохін розглядає будь-який організм як функціональну систему, головним принципом якої є саморегуляція. Принцип саморегуляції полягає в тому, що будь-які відхилення від результатів діяльності функціональної системи від рівня, що визначає нормальний (природний) метаболізм або інші сторони нормальної життєдіяльності організму на основі зворотних зв’язків негайно вибірково мобілізують різні механізми, системи для повернення цього результату до оптимального за рівнем метаболізму. Для того, щоб активно впливати на метаболізм у стадії його відхилення, необхідно впливати на швидкість біохімічних реакцій. Саме такий підхід до усунення патологічного стану і повного лікування є єдино можливим. Одним з методів зміни швидкості біохімічних реакцій в бік прискорення і гармонізації є концентрат кластерної води «МАРЦИНИЩИН®»

Концентрат кластерної води в співвідношенні 1:1000 володіє унікальними властивостями, які дозволяють надавати речовині антиоксидантні властивості, а якщо процес окислення почався, то загальмувати його. Концентрат кластерної води здатний сприймати від речовини, з якими він контактує, магнітний резонанс регенеративного типу, тобто він здатний відновити або вернутьпродукту живлення його перворідного (реліктове, не спотворене генетично, енергетично, екологічно, хімічно) стан. Саме тому концентрат кластерної води здатний направляти процеси в сторону регенерації і надавати речовин регенеративні (позитивні) якості.

Очищення і поліпшення властивостей води

 При використанні концентрату кластерної води, як засобу поліпшення якості води, забезпечується не тільки чистота, але і оздоровчі якості. Ці результати досягаються, завдяки властивості концентрату кластерної води збирати молекули води в кластери і активувати їх (робити воду живою, тобто біологічно активною). Після такої активації збільшується і збережена енергія, яка акумулюється в кластерних утвореннях води. Одночасно розкладаються органічні речовини, шкідливі субстанції, а замість них йде виробництво антиоксидантів.

Регулярне споживання кластерної води та приготування їжі на ній сприяє:

  • Відновленню роботи серцево-судинної системи
  • Підвищенню імунної функції
  • Поліпшенню мікроциркуляції крові в кінцівках, відновлює порушений лімфатичний відтік в органах і системах
  • Швидкій гідратації
  • Ефективному видаленню токсинів
  • Кращому поглинанню поживних речовин
  • Зменшенню часу затримки використаної води в організмі
  • Зменшенню ваги
  • Фізичній активності, кращому здоров’ю
  • Запуску механізмів пролонгованої молодості і довголіття, знімає втому, стрес, активізує процеси мислення, пам’яті, омолодження організму на клітинному рівні
  • Поліпшенню основних функцій крові: дихальної, гомеостатичної ,захисної
  • Поліпшенню руху біологічних рідин організму (в жовчних шляхах, нирках, черепно-мозковій рідині і інше)
  • Полегшенню процесу реабілітації при хронічних станах
  • Налагодженню роботи енергетичних центрів людини
  • Підвищенню ефективності лікування важких хвороб

Концентрат кластерної води в співвідношенні 1:1000 – активізує воду, роблячи її живою, м’якою і легкою, очищає воду від хлору та інших важких часток, зменшує дейтерій, нормалізує Ph.

Для приготування води для пиття і приготування їжі, до 1л. базової води додайте 1мл. (1 куб.) 1:1000 концентрату кластерної води і Ви отримаєте живу воду.

Для приготування ванни на ванну 200 літрів слід додати 20мл. концентрату кластерної води.

 Очищення і поліпшення продуктів харчування

Рецепт той самий на 1 кг. продуктів слід додати 1 мл концентрату кластерної води.

При цьому з продуктів усувається інформація про ГМО, нітрати та інші шкідливі речовини, трансформуючись у корисні для людини речовини, або переходять в непатогенних форму, яка не завдає шкоди людині. Наприклад, з м’яса усувається вкрай патогенний слід смерті тварини, з продуктів рослинного походження вилучаються сліди ГМО, нітратів, інших шкідливих хімічних сполук і повертаються первородні поживні властивості.

Концентрат кластерної води очищає і покращує властивості різних напоїв у співвідношенні 1:1000. Концентрат кластерної води є хорошим антиоксидантом з динамічними властивостями (робить середовище однорідним) і здатний істотно сповільнювати окислення олії, даючи їй можливість довго залишатися свіжою. При цьому час приготування їжі на олії скорочується приблизно на 15-20%.

Концентрат кластерної води, що застосовується в акваріумах і басейнах, робить воду живою, що володіє лікувальним ефектом, він також перешкоджає розмноженню хвороботворної мікрофлори.

 

6. У води є свої закони

 

Що знає одна молекула, те знають всі. Якщо Ви берете воду з джерела або артезіанської свердловини і у неї відмінні фізико-хімічні показники, це не означає, що ця вода корисна. Якщо свердловина або джерело виходять в гео – чи технопатогенной зоні – вода вже несе інформацію цієї зони при всіх своїх відмінних біофізикохімічних показниках. А зони бувають канцерогенними (швидка онкологія), Онко, Крона і, відповідно, у людини з часом виникають ці хвороби. Навіть якщо Ви провезли в автомобілі воду з джерела або магазину, вона вже частково втратила свої властивості від техногенного навантаження автомобіля, високовольтних ліній електропередач, під якими Ви проїжджали, радіорелейних та інших видів технопатогенной навантаження. Вода не любить механічних навантажень, а також прямих і гострих кутів, тобто поворотів під кутом 90º і менше градусів.

Стародавні римляни володіли цією інформацією і воду постачали з гірських джерел в місто самопливом лотками, у яких кути поворотів були плавними. Пройшовши хоча б один кут в 90 градусів, і здійснивши підйом насосом на 1 метр, вода змінює своє поверхневий натяг до значення 0,73 Дін/см2. Поверхневий натяг мембрани клітини людини становить 0,43 Дін/см2, тобто в 1,7 раз менше. Це значить, то людина втрачає 1,5-2 години на добу на перетворення поверхневого натягу води з 0,73 Дін/см2 до 0,43 Дін/см2, інакше вода не зможе потрапити в клітину. Мембрани – це двері в клітини. Ви не зможете пройти в дверний отвір менше Вашого розміру в 1,7 рази.

Людина повинна вживати протягом дня питної води (не враховуючи інших рідких напоїв) 3% від своєї ваги, тобто на 60 кг. ваги – 2 л., на 90 кг. ваги – 3 л.

Вода є найкращим розчинником, а поверхневий натяг, як раз і показує коефіцієнт розчинності («рідини» води).Чим нижчий поверхневий натяг, тим вищий коефіцієнт розчинності води. Коефіцієнт розчинності має градацію до 80 одиниць.

Вживаючи воду з поверхневим натягом, наближеним до нашої мембрані клітини, ми економимо на добу 1,5-2 години свого часу, тобто ми зможемо на цей час менше спати і відповідно зробити більше роботи.

*********

Рис. 2 Схема балансу мікроелементів в організмі людини

Вода, яка проходить через мембранні фільтри, втрачає всі мікро – і макроелементи, але не втрачає інформації. Така вода є для людини акцептором. Випиваючи таку воду, людина запускає в організм вампіра, який забирає в нього всі елементи, які були у воді до фільтрації. Таким чином, ми отримуємо розбалансування організму по мікроелементів.

Через мембранний фільтр проходить тільки молекула води Н2О. Схематично це виглядає так:

  • Н2О
  • Мікроелементи
  • Макроелементи
  • Важкі метали
  • Хлор
  • Патогенна флора
  • Збережена енергія
  • Кластери (структурованість)
  • Інформація (позитивна +негативна)

 Мембранний фільтр

 

 

 

  • Н2О

(деструктурована)

  • Інформація

(позитивна

+

негативна) 1 : 1000

  • Н2О

(структурована)

  • Позитивна

інформація

  • Мікроелементи
  • Макроелементи
  • Збережена енергія
  • Поверхневий натяг близький до мембраної клітини

*******

ЖИВА питна вода – це Н2О плюс мікро – і макроелементи, інформація, кластерна структура, збережена енергія, біологічна активність, поверхневий натяг, наближене до мембрани клітини. Така вода є для людини донором і акцептором. Вона нормалізує баланс мікро – і макроелементів, відсутні додає, забирає надлишок, вирівнюючи тим самим хімічні реакції всередині клітини. Така вода є ліками для людини і її люди називають ЖИВОЮ.

Що забрали у води, те вона забере у людини. Саме так відбуваються перекоси, розбалансування (одних перенасичення, інших не вистачає) мікроелементів в організмі людини, що у свою чергу призводить до важких хвороб. Додаючи концентрат кластерної води «МАРЦИНИШИН®» у співвідношенні 1:1000 до будь – якої очищеної бутильованої води після фільтрів, в т. ч. і мембранних, а також води з джерел, колодязів, свердловин, ви отримаєте ЖИВУ збалансовану питну воду, без патогенної інформації, яка призведе Ваш організм до нормалізації і гармонії.

ДОГОРИ