Пристрій Гармонія Марцінишин Premium

/ субота, 21 Листопад 2015 / Опубліковано в Марцінишин
mar_cow_ua

Український вчений-винахідник, доктор наук, академік Оксфордського академічного союзу і Ноосферної академії науки і освіти Марцінишин Юрій Данилович.

Винайшов пристрій  ГАРМОНІЯ MAPЦІНИШИН® Premium (надалі пристрій ГАРМОНІЯ),  який відноситься до молекулярних біонанотехнології.  Пристрій  структурує воду, робить її більш рідкою, біологічно активною і переводить її на наномаштабний рівень, тобто вода переходить в новий агрегатний стан матерії, відомої під назваю “ефект Марцінишина”.

Ця вода одночасно є донором і акцептором і діє в організмі ВРХ на клітинному рівні, як розумний кластерний каталізатор – пришвидшує процеси метаболізму і травлення у ВРХ та інших  тварин, сповільнює  патогенні процеси в організмі тварин, з пролонгованою дією зводячи їх до «0».

Організм тварин на 80% складається з води  і якість його роботи залежить від якості хімічних, фізичних  і квантових показників води.

Вода для людського ока прозора і важко уявити, що вода може бути рідкою, менш рідкою або більш рідкою.

Наприклад, візьмемо сіль або цукор. Кожний кристал може знаходитися окремо  або може бути склеєний у грудку. В хімічну реакцію вступають окремі кристали  і зовнішня частина грудки. Також вода буває склеєна у грудки, тоді вона менш рідка (вода це розчинник) і в неї високий поверхневий натяг.

ГАРМОНІЯ – переводить воду в індивідуальні кристали, знижуючи її поверхневий натяг, вода стає рідкою, а коефіцієнт розчинності цієї води збільшується у 80 раз. Така вода сприяє легкому розриву міжмолекулярних хімічних зв’язків в кормах, що дає можливість ВРХ  більше споживати кормів із меншими зусиллями для системи травлення.

Процеси проходять на наномаштабному рівні: 1нанометр дорівнює 1/1 000 000 000 метра. Розмір бактерій, вірусів та інших організмів від 10 нанометрів до 500 нанометрів. Розмір молекули води менше 1 нанометра!

Застосування системи підготовки води ГАРМОНІЯ  сприяє профілактиці у ВРХ наступних захворювань: молочної залози, органів дихання, зменшує післяродовий ендометрит і некробактеріоз, збільшує загальний імунітет тварин і має антипаразитарну дію. Резистентність до кетозу (ацетомія). Коефіцієнт отілення наближається до 100%. Збільшується швидкість і кількість культивування анаеробних і інших мікроорганізмів, що сприяє швидкому і великому перетворенню рослинного протеїну у ВРХ і збільшує його енергетичну складову. Завдяки воді створюються умови для нормалізації pH на рівні pH 6,8. Проходить збільшення активності популяцій мікроорганізмів. Організм тварин не відчуває зміни раціону і швидко адаптує мікрофлору

  • Збільшує споживання кормів, в т.ч. в жаркий період.
  • Оберігає від втрати живої ваги під час лактації
  • Відновлює енергетичний баланс
  • Швидке досягнення піку лактації

 

  • Скорочення сервіс-періоду
  • Підтримка лактації та здоров’я
  • Підтримка відтворної здатності
  • Підтримка в розвитку фолікулів
  • Підвищення захисту від маститів
  • Зниження оксидативного стресу
  • Попередження затримки посліду

 

  • Здоров’я кінцівок
  • Контроль pH рубця
  • Боротьба з ацидозом
  • Попередження маститу
  • Боротьба з тепловим стресом
  • Зниження захворювань у тварин
  • Максимізація надоїв на піку лактації
  • Стимулює імунітет корови
  • Оптимальна підготовка до отелення
  • Покращення показників конверсії корму
  • Реалізація генетичного потенціалу поголів’я
  • Суттєве зменшення кількості мух в приміщенні
  • Збільшення кількості кератину в ратицях і дійках
  • Поліпшення умов для роботи обслуговуючого персоналу
  • Підвищення надоїв ( до 15%)
  • Підтримка вмісту жиру в молоці
  • Покращення якості молока, більше протеїну
  • Додаткове отримання 500-1500кг молока за лактацію
  • Забезпечення більшого прибутку на одну корову в рік
  • Підвищення ефективності використання кормів на (10-15%)
  • Підтримка високих приростів молодняка ВРХ і м’ясної худоби
  • Краща конверсія N (до 45%)
  • Зниження вартості раціону/кг молока
  • «Розумне»  протеїнове живлення тварин
  • Зниження загального рівня протеїну в раціоні
  • Дає «простір» для більшої кількості фуражу в раціоні
  • Задоволення потреби корів у незамінних амінокислотах
  • Збереження довкілля за рахунок зниження виділення азоту
  • Зниження «стресу» печінки
  • Покращення відтворення стада
  • Підтримка здоров’я мікрофлори рубця
  • Зниження рівня сечовини в молоці і корові
  • Покращення енергетичного статусу корови
  • Зменшення надмірної  концентрації  NH3 у рубці
  • Стимуляція синтезу та метаболізму статевих гормонів
ЗАВАНТАЖИТИ БУКЛЕТ
ДОГОРИ