Адаптор С-11-11 для рослин

/ четвер, 01 Березень 2018 / Опубліковано в Стимулювання рослин, Технології
c-11-11-rosl-title

1. Ми пропонуємо

Молекулярні agriculture smart, organic “green” technology в надмалих маштабах. 100 % натуральне.

МІТОГЕНЕТИЧНИЙ ФАЗОВИЙ ГІПЕРКОНЦЕНТРОВАНИЙ УНІВЕРСАЛЬНИЙ ФУЛЕРЕНОВИЙ КВАНТОВИЙ ПРИСКОРЮВАЧ РОСТУ РОСЛИН І АДАПТАЦІЇ ДО ВИСОКИХ ТЕМПЕРАТУР І ЗНЕВОДНЕННЯ ГРУНТІВ. КВАНТОВИЙ КАТАЛІЗАТОР АДАПТОР « С-11-11 »

Склад: Колонії вільних електронів, квантові точки, самоорганізуючі smart системи наднаномасштабі 10-23 на базі водних кластерів і фулеренів C-100, C-110, C-121, C-144, в розмірності простору і часу L 8 T -8 по таблиці Марцінишина, архібактерії, амінокислоти, ферменти, гумати, цеоліт, кварц, водні композити, мікроелементи. 

 2. Навіщо вам це потрібно?

Квантовий каталізатор хімічних процесів С-11-11 у наднаномасштабі 10-23 надзвичайно прискорює перебіг хімічно-біологічних процесів, збільшує кількість мітогенетичних хімічних реакцій до 1055. Переводить речовини, продукти, розчини, воду в наднаномасштабний якісний новий фазовий стан.

Структурує воду, покращує властивості усіх продуктів бакової суміші, гармонізує і синергізує їх, робить їх біологічно доступними для клітини культури. Піднімає ККД фотосинтезу і резерв адаптації культури при високих температурах та зневодненні грунту. Розширює межі температурних режимів фотосинтезу від +4 до +48 градусів. Зменшує рамки вегетаційного періоду. Збільшує скорість і об’єм акумуляції сонячної енергії. Активатор імунної системи, стимулятор росту, антидеприсант. Піднімає деградовані показники якості рослин до ідеалу. Збільшує кількість і довжину коріння рослин. Збільшує урожайність до генетичного потенціалу рослини!

 3. Чому це треба замовити саме у нас

На сьогоднішній день наша компанія єдина володіє технологією виробництва даного продукту, і надає інформаційно-консультаційний і науковий супровід, щодо правильного застосування у с/г виробництві.

4. Подробиці: технологія застосування, норми.

Крок 1. Наливаємо в пусту ємкість 1000л. води із свердловини або джерельну.        

Крок 2. Додаємо у ємкість АДАПТОР «С-11-11»

Крок 3. Додаємо   НАНО ГІДРАТ ГУМАТУ (Марки А)

Крок 4.  Якщо потрібно додати  у бакову суміш агрохімікати, хімічні або біологічні засоби захисту рослин, мікроелементи, біопрепарати, тощо.

Важливо дотриматися вищевказаної технології заправки обприскувача!!!

5. Як замовити оплатити і отримати

 Замовити КВАНТОВИЙ КАТАЛІЗАТОР АДАПТОР С-11-11 , ви можете зв’язатися з нами за цими контактами. Питання об’єму і терміну виконання доставки обговорюється в індивідуальному порядку!

ДОГОРИ